Opleidingen & bijscholingen

Wie snel kan optreden na een ongeval, voorkomt vaak erger. Eerste hulp verlenen is makkelijker dan je denkt wat met kleine, eenvoudige handelingen kun je al veel doen.

Een brandwonde afkoelen onder de kraan, een bloeding onder controle houden met een drukverband,... AmbuLife wil het je graag leren. Zo is er altijd iemand in de buurt die hulp kan bieden als er iets gebeurt.

AmbuLife biedt op nationaal, provinciaal en lokaal vlak opleidingen aan. Voor alle leeftijden en alle doelgroepen is er zeker een opleiding die perfect inspeelt op de concrete noden.

Voor kinderen en jongeren

Eerste hulp en het ook echt kunnen toepassen. Dat leer je bij de verschillende opleidingen van AmbuLife die speciaal voor kinderen en jongeren zijn gemaakt. Voor alle leeftijden is er wel een opleiding. Als je een held voor je vrienden wilt worden, dan vind je hier zeker een gepaste opleiding.

Goed als je weet hoe het moet

Bedrijfseerstehulp, dat is eerste hulp op maat van de bedrijfswereld. Eerstehulpverleners op de werkvloer kunnen kleine wonden onmiddellijk verzorgen. Ernstige vewondingen kunnen ze inschatten en stabiliseren tot gespecialiseerde hulp opdaagt. Niet alleen voor de gewonde werknemer is dat een goede zaak, het hele bedrijf vaart er wel mee!

Een opleiding volgen?

Wens je meer informatie over onze opleidingen zowel voor het bedrijfsleven als voor het brede publiek? Contacteer dan onze afdeling. We helpen je graag verder!